Home Cultura L’Orxa celebra les seues festes en honor a Santa Maria Magdalena

L’Orxa celebra les seues festes en honor a Santa Maria Magdalena

0
SHARE

L’Orxa ha celebrat al llarg d’aquest passat cap de setmana les seues festes patronals en honor a Santa Maria Magdalena, després que l’Ajuntament haguera d’avançar una setmana els festejos a causa de la convocatòria d’eleccions generals prevista per al 23 de juliol.

Dins dels principals actes organitzats pel consistori del municipi, el dissabte va tindre lloc la seua entrada de Moros i Cristians; una desfilada que va tindre gran èxit de participació i de públic i que va presentar com a principal novetat la col·laboració d’esquadres de municipis veïns com Muro o la Filà Granaders de Bocairent, que va desfilar d’una manera particular.

A més, el mateix dissabte es va realitzar la processó del Sagrat Cor de Jesús on també desfilaren els 5 membres que composaven la Quinta Festera d’aquest 2023. El diumenge, també foren protagonistes en l’ofrena en Honor a la divina Aurora.

Uns festejos que en cada edició compten amb una major participació i que conclouen al llarg d’aquesta jornada dedicada a l’oci del poble amb nombroses activitats organitzades.