Home Alcoi Los 40 Summer Live arrasa en Alcoi amb la seua posada en...

Los 40 Summer Live arrasa en Alcoi amb la seua posada en marxa al poligon de Cotes Baixes

0
SHARE
Los 40 Summer Live Fest Alcoi 2022
Los 40 Summer Live Fest Alcoi 2022

‘Los 40 Summer Live’ celebrat al parc del Polígon Cotes Baixes d’Alcoi el passat dissabte, va comptar amb una afluència massiva, una excel·lent rebuda per part del públic i la satisfacció d’artistes i organitzadors.

Des de les deu de la nit, unes 6.000 persones van gaudir de les actuacions de Blas Cantó, Abraham Mateo, Depol, Miki Núñez, Lérica, Samuraï, Pol Granch, Samantha i Polo Nández, així com de l’actuació com a DJ i presentació d’Óscar Martínez.

Després de la finalització de l’esdeveniment es va disposar un servei d’autobús gratuït amb quatre línies, al qual van accedir unes 350 persones i es va ampliar el servei de bus comarcal fins a les dues de la matinada.

Maria Baca, Regidora de Joventut, ha volgut agrair la col·laboració de tots els departaments i serveis municipals que van col·laborar, així com de totes les parts implicades en la materialització d’aquesta proposta cultural.

Nous reptes per a l’ajuntament

El concert va comptar amb un desplegament d’un centenar d’efectius, entre agents de la Policia Local, Cos Nacional de Policia i Policia Autonòmica, així com seguretat privada, Protecció Civil personal de neteja, de les brigades d’obres, elèctrica i jardins i Protecció Civil, es va desenvolupar sense cap incident destacable.

“Estem molt satisfets amb l’èxit d’aquest concert, que va gaudir tant el públic com els artistes convidats. Aquest nou espai amb una elevada capacitat ha deixat clara la seua idoneïtat per a celebrar futurs espectacles i propostes, una línia en la qual treballarem” ha destacat la regidora.