Home Festes Tibi pateix un incendi a terrenys rurals de la zona central del...

Tibi pateix un incendi a terrenys rurals de la zona central del municipi en plenes festes majors

841
0
SHARE

Durant aquest cap de setmana s’han celebrat les festes de Vaca a la localitat de Tibi en honor a Santa María Magdalena, patrona de la localitat. Entre els dies 21 i 25 de juliol, els ciutadans del municipi i els voltants han pogut gaudir d’unes festes amb diversos actes, on destaquen l’entrà de les vaques, el tancament, diverses sessions de vaca, tant per a grans com a petits, i actes religiosos com la solemne missa, l’ofrena i una processó i diverses novenes.

En finalitzar la sessió de vaca de les 12:00 del dissabte 23, va ser detectat un incendi a les 14:30 a la zona central del municipi, integrada per terreny rural i bancals, prop de la rotonda d’entrada al poble i algun habitatge. A causa de la col·laboració dels veïns, Policia Local i Guàrdia Civil i la ràpida intervenció dels bombers, no va ser necessari realitzar evacuacions, no hi va haver ferits i l’incendi es va declarar controlat a les 16:20.

Els recursos utilitzats pels bombers van ser una unitat comandament direcció, una bomba nodrissa lleugera, dues bombes rurals pesades, dues unitats de bombers forestals amb autobombes, dos helicòpters, l’Alpha-0 de direcció d’incendis i l’Alpha 02 com a helicòpter amb càrrega d’aigua, un sergent, un cap i onze bombers dels parcs d’Ibi i Cocentaina i el retén itinerant de Sant Vicent.

Finalment tot va quedar en un esglai per als veïns de Tibi, i les festes locals van poder continuar amb plena normalitat. Hui dilluns 25 de juliol, és l’últim dia de les festes de vaca, on es duran a terme les últimes tres sessions de vaca a les 12:00, 19:00 i 00:00.