Home Banyeres Lydia Sempere: la pilot amb sordera de Banyeres que va deixar enrere...

Lydia Sempere: la pilot amb sordera de Banyeres que va deixar enrere el bullying i lluitarà pel Campionat d’Espanya de Turismes

1743
0
SHARE

A edats curtes, l’aparició de limitacions físiques o psicològiques entre els menuts pot derivar en episodis de marginació i bullying. Es tracta de comportaments que duen a terme el propis xiquets sense ser conscients del mal que fan a la persona que els pateix, però que poden tindre conseqüències fatals per a aquestes últimes. Superar eixa fase és molt difícil, i exigeix d’una gran força de voluntat i una enorme capacitat de superació.

Aquests dos elements els ha hagut d’aplicar Lydia Sempere. La jove pilot de cotxes de Banyeres participarà enguany al Campionat d’Espanya de Turismes gràcies al suport que ha obtingut dels seus patrocinadors. Entre ells es troben empreses referents a l’interior alacantí, com la Unió Alcoiana, Erum o Plastic Forte. Gràcies a aquestes mercantils i a la seua incansable lliuta per la integració, Lydia -que pateix sordera i escolta gràcies a un implant- tractarà de donar visibilitat a la seua filosofia vital que vol traslladar a tota la societat: no existeixen impossibles sempre que s’intente amb totes les forces.

La jove de Banyeres competirà amb un Renault Mègane de 300CV en la segona categoria del campionat nacional. Ho farà sense poder entrenar en els circuits en que es disputa -repartits per tota Espanya- degut als elevats costos. Mentre tant, agafa confiança al simulador de que disposa per a optimitzar els seus reflexos. Són el principal baluard de Sempere, ja que no pot atendre a la seua oida per a sentir el motor durant la competició.

La idea de Lydia Sempere és arribar al calaix més alt del pòdium per a poder donar un pas de gegant en quant a la integració de les persones amb sordera, a les que vol demostrar-los que no existeixen limitacions.