Home Destacats Malestar entre els veïns del Centre d’Onil per les tanques que delimiten...

Malestar entre els veïns del Centre d’Onil per les tanques que delimiten obres de conservació que no arriben

493
0
SHARE

El Centre Històric d’Onil dona cabuda als immobles més antics que existeixen a la localitat. Molts d’ells es troben en un estat d’abandonament que posa en risc la seua estabilitat i que ha forçat a perimetrar-los amb tanques per a evitar riscos als vianants. No obstant, aquestes tanques -segons denuncien els veïns del barri- porten molt temps ubicades al mateix lloc, degradant-se i sense que en els indrets que protegeixen rebren treball algun.

Les tanques -afirma l’Associació de Veïns del Centre Històric d’Onil- no únicament eviten el pas de vianants prop dels edificis en pitjor estat, sinó que també s’ubiquen en escaleres d’accés a diferents punts del barri en parcs i jardins del mateix. Aquest col·lectiu treballa amb l’Ajuntament d’Onil per a perfilar les actuacions a dur a terme per a conservar el Casc Antic colivenc, tot i que els treballs concrets segueixen sense produir-se a la zona.

El malestar veïnal es deriva principalment de la sensació de que es fa molt per protegir a la gent de possibles enfonsaments, “però es fa molt poc” per a evitar l’empitjorament de l’estat del barri. Una posició que han fet pública a les xarxes socials.