Home Destacats Mazón inclou al President de l’AEFJ, José Antonio Pastor, en l’àrea de...

Mazón inclou al President de l’AEFJ, José Antonio Pastor, en l’àrea de Sectors Productius de l’Executiva Provincial del PP

455
0
SHARE

L’actual President de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, ha sigut recentment elegit com a President del PP a la Comunitat Valenciana en substitució d’Isabel Bonig. Abans també ho és de la formació conservadora a la província d’Alacant. Mazón -impulsat per la seua bona relació amb Pablo Casado i el seu equip- serà el proper candidat dels populars a presidir la Generalitat Valenciana en les eleccions autonòmiques del 2023. Bona part de l’afiliació de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla ha mostrat públicament el seu suport a la candidatura de Mazón en forma d’avals.

Ara, el PP alacantí ha dut a terme el Comitè Executiu Provincial, l’òrgan que dirigeix el partit a nivell provincia i que es dividiex en diferents àrees. Un comitè que ha patit modificacions en la darrera composició orquestrada pel que encara és el seu president. Una de les principals és la inclusió del President de l’Associació Espanyola de Fabricants de Joguets (AEFJ) i natural d’Onil José Antonio Pastor. Serà l’encarregat de comandar la Secretaria de Sectors Productius de la formació conservadora a tota la província.

Aquesta àrea és de nova creació i l’elecció de Pastor és considerada pels populars alacantins com una incorporació de primer nivell. Serà l’encarregat, previsiblement, de conduir les accions i els discursos del PP en allò referent als sectors productius de l’economia alacantina. Tot i el ressò que la incorporació de José Antonio Pastor ha generat a nivell mediàtic, el propi Pastor ha afirmat a tvA que es tracta -pel moment- d’una col·laboració en aquesta matèria.

La de Pastor és la principal novetat d’una remodelació del Comitè Executiu Provincial, la darrera que durà a terme Carlos Mazón com a President del PP de la província d’Alacant. Una de les bones notícies per als conservadors alacantins és que, des del darrer comitè, s’han produït 300 noves afiliacions al partit a la província.