Home Alcoià Més de 1.200 pimes es donen cita al congrés Go Global per...

Més de 1.200 pimes es donen cita al congrés Go Global per a impulsar la seua internacionalització

392
0
SHARE

El Congrés Go Global, ha permés que més de 1.200 empreses valencianes s’hagen donat cita de manera presencial a Fira València, arribant a més de 2.500 les que han optat per l’streaming a l’hora de seguir les conferències plenàries i diferents sessions programades sota les temàtiques de digitalització a la internacionalització i la possibilitat de competir en nous escenaris.

Les pimes i empreses valencianes inscrites s’han interessat pels continguts proposats en aquesta edició i per la possibilitat de tancar entrevistes amb firmes importadores internacionals i personal experts de la Xarxa Exterior d’Ivace Internacional. En total, s’han concertat més de 850 entrevistes que han permés a les empreses obtenir més informació sobre altres mercats i fins i tot oferir els productes a importadors. La conferència plenària de la segona jornada ha estat enfocada a la competència en nous escenaris, de la mà d’Enrique Fanjuls, CEO del portal sobre comerç exterior i negocis internacionals Iberglobal.

Paral·lelament, s’han celebrat a les sales València i Castelló del recinte firal les sessions emmarcades a les branques d’Europa Oportunitats i Jornades Financeres. Sobre la primera temàtica, s’han abordat ‘Els objectius de desenvolupament sostenible’, en el marc empresarial de la competitivitat i en els processos d’internacionalització, en què han participat Julia Company, directora general de l’Ivace i Vanesa Rodríguez, directora de comunicació i de Relacions Internacionals del Pacte Mundial de les Nacions Unides Espanya.

Rodríguez ha analitzat l’impacte que tindrà l’Agenda 2030 a l’ecosistema empresarial valencià i com poden repercutir en la internacionalització de les marques la incorporació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). A més, Luis Pinheiro de Matos, un economista a la Unitat d’Economies i Mercats Internacionals del Departament de Planificació Estratègica i Estudis de CaixaBank ha analitzat el moment econòmic en el que ens trobem en l’actualitat.

D’aquesta manera, el fòrum organitzat per la conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, mitjançant Ivace Internacional, les Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana i ICEX Espanya Exportació i Inversions, finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), durant dos dies ha permès generar networking amb empreses tractores i donar suport a les pimes valencianes que aposten per la internacionalització