Home Alcoià Costa Blanca ofereix reserves turístiques a preu tancat per a l’estiu de...

Costa Blanca ofereix reserves turístiques a preu tancat per a l’estiu de 2024

0
SHARE
Representants de Costa Blanca en la World Travel Market de Londres.
Representants de Costa Blanca en la World Travel Market de Londres.

Carlos Mazón, president de la Diputació d’Alacant, va anunciar ahir durant la segona jornada de la World Travel Market de Londres, en què la Costa Blanca tindrà reserves amb vista a l’estiu del 2024 amb dos anys d’antelació. Així ho ha assegurat despés de mantenir diverses reunions de treball amb operadors turístics i agents del sector per concertar paquets de vacances a preus tancats d’ací a dos anys.

“El mercat ara mateix és inestable i oferir seguretat, fiabilitat i estabilitat ens està ajudant a la Costa Blanca a posar sobre la taula les reserves a dos anys vista” ha assegurat Mazón. José Mancebo, Director del Patronat Costa Blanca, ha concretat reserves amb importants companyies com Jet 2, Expedia, IagtoInternational Association of Golf Tour Operators– i Thomas Cook, entre d’altres.

Asperacions d’aquesta iniciativa

“Poques destinacions ho estan fent i nosaltres hem decidit fer un pas endavant, perquè tenim bones perspectives per al 2023, però no sabem com seran les del 2024, ja que la situació és canviant i inestable i pot ser adversa”, ha indicat Mazón, que ha assegurat que, per això, oferir-los aquesta seguretat “ens està ajudant a competir”.

Després de la jornada inaugural on es va tractar el potencial de creixement del mercat britànic per a la província, avui l’esdeveniment s’ha centrat en l’àmbit dels negocis, buscant motors de reserva enfocats especialment al boxing day, el dia d’obertura de reserves de les grans companyies del sector, que té lloc al Regne Unit el 26 de desembre.

Finalment, Mazón ha apostat per “seguir oferint una bona relació qualitat-preu a la nostra destinació, així com la seguretat i fiabilitat que sempre ens ha distingit”. Mazón assegura una previsió de 4,7 milions de passatgers per tancar aquest 2022 i superar la barrera dels 5 milions el 2023, afirmant que els 300 dies de sol a la província d’Alacant mostren el potencial de la destinació.