Home Alcoi Més de 280 empreses ja s’han inscrit a la Trobada clients-proveïdors de...

Més de 280 empreses ja s’han inscrit a la Trobada clients-proveïdors de la Comunitat Valenciana

137
0
SHARE

En sis dies es tanca el termini d’inscripció per formar part de la Trobada clients-proveïdors de la Comunitat Valenciana i ja més de 280 empreses han confirmat que volen participar en aquest esdeveniment empresarial que busca que empreses d’un mateix territori es coneguen i establisquen enllaços comercials. Un terç pertanyen a la comarca.

Hi ha una clara tendència a buscar clients i proveïdors molt lluny, quan moltes vegades els tenim molt a prop. Hi ha empreses que són a poca distància i no es coneixen. D’aquesta manera, indústries que conviuen en un mateix territori descobriran col·laboradors, proveïdors o clients amb els quals començar una relació empresarial de menor cost logístic i més generació d’ocupació i riquesa.

“Per nosaltres és primordial donar a conèixer les nostres empreses, que sàpiguen què fem i que puga haver l’oportunitat de trobar aquí un client o un proveïdor”, explica el director d’IBIAE, Héctor Torrente. L’Associació d’Empresaris Foia de Castalla és una de les organitzacions empresarials que coordina la Trobada clients-proveïdors de la Comunitat Valenciana.

“Hem aconseguit que siga a nivell de Comunitat i es farà a la Foia de Castalla per posar el nostre territori al mapa. És important que ens tinguen com a referència del teixit empresarial per fabricar coses i dur a terme qualsevol projecte”, resumeix Torrente.

En època de pandèmia cercar proveïdors propers ha solucionat problemes. La proximitat és vital i important per no endarrerir compromisos i objectius amb clients, tal com ha quedat comprovat des del març del 2020.

Trobada Clients-Proveïdors del 24 de febrer

El funcionament de la jornada consistirà en l’organització prèvia de reunions entre clients potencials i proveïdors que es troben molt propers, sense cap tipus de cost per a cap de les dues parts i podent assistir qualsevol empresa de la Comunitat Valenciana, prèvia inscripció. Els participants exposaran quins productes fabriquen o quins serveis ofereixen amb aquells clients que puguen estar interessats.