Home Alcoi Més de 3.400 escolars de Primària conformen les Escoles Poliesportives d’Iniciació a...

Més de 3.400 escolars de Primària conformen les Escoles Poliesportives d’Iniciació a Alcoi

544
0
SHARE

Poc després del començament del curs lectiu, al mes d’octubre s’han posat en marxa a la ciutat d’Alcoi les Escoles Poliesportives d’Iniciació (EPI’s). S’apliquen a la totalitat de centres educatius de la ciutat, 13, ja siguen públics o concertats. Es tracta d’una sèrie d’activitats llançades des del Centre d’Esports d’Alcoi i que ofereix als escolars la possibilitat de practicar fins a una desena de les disciplines esportives menys conegudes.

Al llarg de tot el present curs seran al voltant de 900 sessions les que es duran a terme als col·legis alcoians. Els més de 3.400 usuaris d’aquest servei, tots ells escolars, podran practicar disciplines com judo, atletisme, gimnàstica artística, pilota valenciana, orientació, volei o esgrima. La valoració que fan els professors i responsables del programa són molt positives.

Amb la posada en marxa de les EPI’s, l’Ajuntament d’Alcoi tracta de fer que els escolars de la ciutat assoliquen conceptes relacionats amb els hàbits de vida saludables. Una alimentació equilibrada i la pràctica esportiva habitual són els seus pilars, i és el que es vol implantar amb cada nova edició d’aquesta iniciativa. La lluita contra l’obesitat i el sedentarisme, afegit al fer de completar la formació integral dels joves alcoians són els objectius que es volen aconseguir amb aquest programa.