Home Alcoi Més de 900 estudiants utilitzen la Sala d’Estudi habilitada al Centre Cervantes...

Més de 900 estudiants utilitzen la Sala d’Estudi habilitada al Centre Cervantes Jove d’Alcoi durant el darrer mes

0
SHARE
El Regidor de Joventut d'Alcoi visita la sala d'estudi al CCJ alcoià.

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alcoi ha fet públics els resultats d’assistència a la sala d’estudi que ha estat oberta del 18 de desembre al passat divendres 26 de gener al CCJ. En total 920 persones han fet ús d’aquest servei, que es va impulsar per “oferir un espai adequat perquè les persones estudiants prepararen els seus exàmens”.

La sala d’estudi ha comptat amb un horari ampliat fins a la 1 de la matinada entre setmana i també ha estat disponible els caps de setmana. De fet, l’horari nocturn ha sigut utilitzat per quasi el 10% dels usuaris de l’espai i durant els caps de setmana l’assistència ha superat les 170 persones. També, com ha explicat el Regidor de Joventut Carles Salvador, les vesprades han sigut la franja horària amb major ús de les instal·lacions i molts dels dies l’assistència ha sigut pràcticament màxima, superant-se les 50 persones.

Sansalvador ha comentat que “s’ha demostrat que aquest servei era necessari a la ciutat d’Alcoi” i ha assegurat que “la sala tornarà a obrir en el pròxim període d’exàmens”. Per això, ha comentat que des de Joventut ja treballen en el calendari d’obertura, que s’anunciarà durant els pròxims mesos.