Home Alcoi Més indrets de les Festes 2024 a Alcoi: controls d’alcoholèmia a genets...

Més indrets de les Festes 2024 a Alcoi: controls d’alcoholèmia a genets i conductors de tractors i fira fins el dia 24

0
SHARE
Una esquadra amb cap batedor baixa pel Carrer Sant Nicolau durant l'Entrada Mora d'Alcoi, en una imatge d'arxiu.

L’Ajuntament d’Alcoi i l’Associació de Sant Jordi (ASJ) treballen junts per tindre les Festes de Moros i Cristians en Honor de Sant Jordi més segures possibles. Per aquest motiu, un any més, es faran controls d’alcoholèmia i drogues tants als caps batedors com als conductors de les carrosses en els moments previs a les desfilades dels festejos.

Aquests controls els fa la Policia Local al llarg de les Festes amb la intenció de garantir la màxima seguretat possible, tant per als mateixos cavalls com per al públic i gent que participa en les Entrades. Els controls es van posar en marxa l’any 2018 per a les carrosses i l’any 2019 per als caps batedors, que són els genets que van davant de les esquadres especials o de les filaes de càrrec.

Fira fins dimecres 24

Per altra banda, Alcoi tornarà a tindre Fira d’Atraccions per a les dates de Festes de Moros i Cristians. Estarà oberta des d’aquest dijous dia 18 d’abril fins al dimecres dia 24 al Recinte Firal, ubicat al barri del Viaducte. Els dies 18 i 24 d’abril, dijous i dimecres respectivament, hi haurà preus reduïts.

El Dia de l’Entrada, en horari de 12 a 13h i de 17 a 18h, s’ha acordat amb el personal de la Fira que es silenciaran les atraccions amb la finalitat de fer-les accessibles a xiquets i majors amb trastorn de l’espectre autista (TEA) en eixe dia i en eixe horari en coordinació amb l’Associació Tea-Asperger Font Roja–Mariola.