Inici Esports Muro acollirà el pròxim cap de setmana del 7 i 8 de...

Muro acollirà el pròxim cap de setmana del 7 i 8 de març, una nova edició de la Cursa Solidària de la Dona i la Pujada a la Penya del Frare.

209
0
COMPARTIR

Les proves estan organitzades pel CEM Les Llebres de Muro, amb la col•laboració de les regidories de la Dona i d’Esports de l’Ajuntament de Muro i el suport de nombrosos patrocinadors i col•laboradors.
El dissabte 7 a la vesprada a les 17.30 començarà la VII edició de la Cursa Solidària de la Dona. La cursa té un caràcter social i benèfic i enguany els fons seran destinats a l’ASSOCIACIÓ SOMRIURES per tal de donar suport al seu treball per a conscienciar les administracions comarcals i la Generalitat de la insuficiència de recursos existents per a atendre les necessitats dels i les joves amb diversitat funcional una vegada que acaben l’etapa escolar obligatòria.
L’esdeveniment commemora la lluita de la dona per la seua participació, en peu d’igualtat amb l’home, en la societat i en el seu desenvolupament íntegre com a persona. Comptarà amb el suport del xicotet comerç i dels patrocinadors oficials, Obra Social la Caixa, Ajuntament de Muro, Unión Alcoyana Seguros, Auto Sinc i Desguace y Reciclaje Ubeda.
La plaça del Matzem de Muro serà l’escenari principal d’aquest esdeveniment esportiu. Enguany la previsió és acostar-se a les 1.300 participants entre les dues modalitats, corredores i caminants, i així es convertirà en una gran festa.
Confirmem la participació de Gloria Tomás, corredora de l’equip Lurbel Team, que amb un temps de 29:42 min té el rècord de la prova dels 7.000 metres del recorregut.
Un any més comptarem amb l’animació a càrrec dels ballets locals, Elena Tudela, Ainhoa Font i Espai Sarau-Mapi Moltó. També cal destacar la labor realitzada pel Taller d’Ocupació Murocupa’t 3, que amb el seu enginy i dedicació guarneixen tot el recorregut i realitzen tallers per als més menuts.
Cal ressaltar que un any més gràcies a Rafa Romero tindrem el photocall per a ús i gaudi de les presents.
Amb l’entrega de dorsals es repartiran els nombrosos obsequis i regals que seran sortejats per les xarxes socials gràcies als nombrosos col•laboradors.
Abans de començar la cursa s’entregarà el xec amb la quantitat recaptada a l’Associació SOMRIURES amb l’assistència de representants dels patrocinis principals.
Una vegada arribades a la meta totes les participants, tindran a la seua disposició l’avituallament final per a reposar forces ambientada en tot moment pels grups i ballets locals.
Per a concloure l’acte, es farà entrega dels trofeus a les tres primeres classificades per categories de la prova competitiva i a la millor esportista local.