Home Educació Muro demana a la Conselleria Educació una aula de 2-3 anys per...

Muro demana a la Conselleria Educació una aula de 2-3 anys per al Col·legi Montcabrer

0
SHARE

El Consell Escolar de la vila de Muro va aprovar fa dos setmanes demanar a la Conselleria d’Educació un aula per a xiquets d’entre 2 i 3 anys per a la població. Aquesta nova dotació donaria resposta a la prestació d’un servei públic que té demanda a la localitat del Comtat. És un recurs que podria millorar la capacitat dels pares murers per a compaginar la vida laboral i la familiar.

La petició ja obra en poder del departament que dirigeix Vicent Marzà, de qui depen en última instància dotar a Muro amb aquesta nova aula. Seria instal·lada al CEIP Montcabrer, que veuria així ampliada la seua oferta en el cicle d’Infantil del centre i no suposaria cap cost addicional per a la Generalitat. Seria el propi Ajuntament de Muro qui s’encarregaria d’adaptar les instal·lacions del centre per a crear en elles una aula per a xiquets de 2 i 3 anys.

El que sí dependria de conselleria és la contractació del personal necessari per a abastir el servei. Segons el Consell Escolar murer, serien necessaris un docent i un tècnic superior en Educació Infantil.