Home Destacats Muro escolta a les associacions locals per a enllestir les futures ajudes...

Muro escolta a les associacions locals per a enllestir les futures ajudes municipals contra la crisi de la Covid19

338
0
SHARE

El Consell de Participació Ciutadana de Muro ha celebrat una assemblea per tal de donar veu a les associacions i a totes aquelles persones especialment implicades en la recerca de millores i ajudes per als sectors més afectats per la crisi social i econòmica, desencadenada per la pandèmia de la Covid19. En aquesta primera reunió, l’Alcalde de Muro, Gabriel Tomás, ha desglossat totes i les ajudes aportades per l’Ajuntament de Muro i les diverses administracions públiques.

L’Ajuntament de Muro busca amb aquests encontres transcendir els òrgans merament polítics, i traslladar a la societat civil les eines perquè les veïnes i veïns de Muro puguen opinar, suggerir i aportar idees perquè l’eixida de la crisi siga el menys lesiva possible per als habitants i empreses de la localitat.

“Anem a crear distints equips de treball per a dotar-nos de més capacitat de maniobra i funcionalitat, sempre escoltant a tots i totes les persones que vulguen sumar-se; però hem de ser conscients que les propostes han de ser realistes i que l’Ajuntament tinga competència i capacitat per realitzar-les”, ha explicat el Regidor de Participació Ciutadana Kike Pascual.

Aquests pròxims encontres derivaran en un full de ruta per tal d’establir les noves ajudes consensuades en el si del Consell de Participació, les quals es traslladaran a l’Ajuntament perquè les tinga en compte.