Home Muro Muro obri les votacions per a les 22 propostes dels III Pressupostos...

Muro obri les votacions per a les 22 propostes dels III Pressupostos Participatius

1099
0
SHARE

El passat dijous 6 de setembre va tindre lloc, a la Sala d’actes Pepe Prats de la Casa de Ferro, la presentació de les propostes que podran ser votades pels ciutadans de Muro, dins dels III Pressupostos Participatius. Són els propis veïns de la localitat els que fan les seues propostes per a millorar la vida a la localitat.

El procés va arrancar el passat 20 de juny, amb l’arreplegada de propostes fins el dia 12 de juliol i va continuar amb l’estudi i validació tècnica per part dels funcionaris municipals entre el 13 de juliol i el 6 de setembre. “En total s’han presentat 50 propostes, 14 als punts de votació físics i 36 per via telemàtica. Del total de les propostes presentades passen a la fase de votació 22, algunes s’han unificat i altres s’han acceptat parcialment” ha remarcat el regidor Eli Pérez. Les propostes han estat admeses en base als criteris preestablerts i es poden consultar a la web www.muroparticipa.com i als fulls de votació.

Ara comença la fase durant la qual els veïns de Muro poden decidir, mitjançant el seu vot, en que es gastaran els 70.000 euros destinats per a aquest fi. Les propostes poden ser votades al registre de l’Ajuntament, en horari de 9 a 14 hores, i a la web de participació municipal, fins el 21 de setembre. Per a poder votar s’ha d’estar empadronat a Muro i tindre 16 anys complerts a data de 31 d’agost de 2018. Per a que el vot siga vàlid s’hauran de votar 3 propostes diferents.

El públic assistent a l’acte del passat dijous va estar molt participatiu i el Regidor, qui va estar acompanyat en tot moment per l’alcaldessa Jacquelin Cerdà, va explicar els motius pels quals algunes de les propostes presentades no havien passat la fase de validació tècnica.