Inici Muro Muro planta arbres a 4 ubicacions urbanes amb una subvenció de la...

Muro planta arbres a 4 ubicacions urbanes amb una subvenció de la Diputació d’Alacant

317
0
COMPARTIR

L’existència d’arbrat al casc urbà de qualsevol població és susceptible d’oferir avantatges per a la seua població, tant visuals com imperceptibles. Entre ells la davallada de la temperatura de l’aire en èpoques de calor, l’eliminació d’algunes de les micropartícules que floten a l’aire contaminat de l’interior alacantí o un augment de la biodiversitat degut als pardals i insectes que es refugeixen en ells.

Una nova ajuda de la Diputació d’Alacant permetrà a Muro plantar exemplars de Fleix de flor a 4 localitzacions diferents del casc urbà. Així, els carrers Enric Valor, Joanot Martorell i Miguel Parra, a més de la Plaça Ramon i Cajal veuran millorada la seua habitabilitat i paisatge gràcies a aquestes accions. Totes elles van encaminades a fer més agradables per als veïns aquestes zones.

La subvenció ascendeix a vora 52.000 euros, amb els que s’ha pogut adquirir els arbres, plantar-los amb terra fertilitzada afegint un tutor de fusta que mantinga recte el tronc, instal·lar el reg per goteig i una decoració de forja que permeta el pas de l’aigua.