Home Cultura Muro portarà al plenari el canvi dels seus festius locals del 10...

Muro portarà al plenari el canvi dels seus festius locals del 10 i 11 de maig a l’11 d’octubre i el 7 de desembre

1189
0
SHARE

L’Ajuntament de Muro, davant la unanimitat d’opinió de les diverses associacions i entitats municipals afectades, portarà al proper Ple ordinari el canvi de dates dels festius locals. Una mesura que totes les localitats que celebràven les seues Festes en la primera meitat de 2021 estan veient-se obligades a prendre degut a la situació de pandèmia mundial pel coronavirus. Ha ocorregut, entre altres, a localitats com Alcoi.

Aquesta consulta interna ha reflectit l’opció preferent dels col·lectius implicats -col·legis Bracal i Montcabrer i Institut Serra de Mariola amb les seues respectives Ampes; Associació de Comerç, Mercat Municipal, Associació Comarcal d’Empresaris, i grups polítics. Tots ells han assenyalat els dies 11 d’octubre i el 7 de desembre com a millors opcions, per a canviar així les tradicionals jornades de maig -en aquest any els dies 10 i 11- i interferir el menys possible en les diverses planificacions orquestrades per aquestes entitats.

Des de l’Ajuntament de Muro agraeixen a aquests col·lectius la predisposició al diàleg i al consens. Es preveu que el proper plenari de la localitat aprove aquesta modificació que es deu a la cancel·lació de les Festes de Moros i Cristians a la vila murera.