Home Destacats Muro reconeix als seus principals esportistes i clubs i atorga 3 beques...

Muro reconeix als seus principals esportistes i clubs i atorga 3 beques esportives per valor de 500€

0
SHARE

La vila de Muro gaudeixe d’una bona salut en quant al panorama esportiu es refereix. De les llars que la composen han eixit esportistes que estan deixent el seu segell tant a nivell nacional com, en alguns casos, també internacional. Per això, la Gala de l’Esport de Muro retorna enguany després de la pitjor fase de la pandèmia per a reconèixer la tasca que han dut a terme al llarg de 2022 els atletes de la localitat. L’esdeveniment s’ha recuperat per part de l’Ajuntament per a fer costat a l’esport local.

Ho ha fet mitjançant un esdeveniment que no només ha valgut com a entrega de guardons, sinó també com a un divertit espectacle per als centenars d’assistents. Entre rialles i màgia, 10 esportistes i 4 clubs locals han rebut el reconeixement del seu poble en una gala que ha pogut ser seguida en directe per tvA. Entre ells alguns destacats, com Aida Martínez -consolidada en el panorama regional del pàdel- o el karateka Hugo Cruz -ja conegut a nivell internacional-.

Ajudes a les promeses de l’esport murer

A banda del reconeixement als esportistes i clubs locals, la Gala de l’Esport de Muro també ha valgut per a contribuir en el desenvolupament esportiu de les promeses esportives mureres. Els joves jugadors d’hoquei patins Àngel Jordà i Dídac Sànchez i el ciclista Xavi Cherro han rebut 500€ cadascun per a facilitar la seua evolució en les respectives disciplines que practiquen.