Home Alcoi La Casa de l’Alumne equipara el Campus d’Alcoi amb la resta de...

La Casa de l’Alumne equipara el Campus d’Alcoi amb la resta de la UPV a tota la CV

182
0
SHARE

El Campus d’Alcoi de la UPV és el principal ens formatiu que existeix a les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. De les seues aules ixen bona part dels professionals que posteriorment acaben enriquint i fent evolucionar el teixit productiu de les localitats de la zona. Un fet que el converteix en un ens capital per a l’interior alacantí. Tot i això, fins ara el campus alcoià no comptava amb un recurs per als alumnes que sí existeix en altres campus de la UPV i que genera una major interrelació entre ells: la Casa de l’Alumne.

Aquesta nova infraestructura per als alumnes del campus es situa just al costat de la Plaça Ferràndis i Carbonell, on es centralitzen la major part de les instal·lacions universitàries de la UPV a Alcoi. Aquest nou recurs equipara el Campus d’Alcoi amb la resta que la Politècnica té per tota la Comunitat, i és altre del ítems que permet evolucionar i créixer a la institució a la ciutat dels ponts. A més també s’han confirmat tant que el curs 2024/2025 impartirà classes en Enginyeria Tèxtil; com la instal·lació al campus del nou Parc Científic.

Suport de la Diputació

A banda de les noves possibilitats que oferirà des de ja mateix el Campus d’Alcoi de la UPV, la Diputació d’Alacant ha afegit una ajuda de 40.000€ adreçada als grups de Generació Espontània. Es tracta de conjunts d’alumnes que creen noves idees i projectes en torn a paràmetres com la tecnologia, la innovació o la sostenibilitat. Tot en un acte on Mazón –candidat del PP a presidir la Generalitat des de maig- no ha desaprofitat l’ocasió per a mostrar la seua preocupació per la indústria alcoiana.

Amb les noves instal·lacions ja actives i les esperades, el Campus d’Alcoi reforça el seu paper com a vertebrador a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla.