Home Educació Muro suspèn les classes al Col·legi Bracal per les filtracions d’aigua amb...

Muro suspèn les classes al Col·legi Bracal per les filtracions d’aigua amb les pluges

1796
0
SHARE

L’estat de conservació en el que es troba el Col·legi Bracal de Muro ha obligat a les autoritats a suspendre les classes en la tercera jornada lectiva. Les precipitacions que des de la matinada entre dimarts i dimecres venen produint-se a la vila murera han destapat bona part dels desperfectes de l’estructura pre fabricada del centre educatiu, que porta una dècada prestant classe en barracons.

A l’espera dels treballs, que preveuen encetar-se en 2020 i deixar les aules llestes per al cors 2020/2021, el centre pateix de diverses manques estructurals i d’equipament. Fet que fa difícil assistir a classe en condicions tant en estiu com en hivern, a banda de quan, com en aquestes jornades, es produeixen pluges. Les goteres detectades a diferents zones del centre han aconsellat la suspensió de les classes, que pot veure’s allargada, al menys, fins que passe la depressió aïllada en nivells alts (DANA) que deixarà quantioses pluges a l’interior alacantí durant les properes jornades.

Els 400 escolars matriculats al Bracal murer veuen garantida així la seua seguretat.Per altra banda, la resta de centres educatius de la localitat, en millor estat de conservació que el Bracal -que enceta el curs número 12 en aquesta precària situació-, sí continuen aquest dimecres amb les classes de forma normal.