Inici Ibi Nadals Entranyables: el programa d’Ibi per a evitar solitud als majors en...

Nadals Entranyables: el programa d’Ibi per a evitar solitud als majors en Nadal

449
0
COMPARTIR

A totes les poblacions existeixen persones que viuen soles, una situació que es fa més dura quan arriben dates com el Nadal. Molts d’ells són majors que no tenen família i que afronten aquesta festa familiar sense ningú amb qui compartir-la. Una situació que des de l’Ajuntament d’Ibi estan decidits a impedir cara al Nadal que s’apropa a poc més de dos mesos vista.

És per això pel que la vila joguetera encetarà de nou el programa ‘Nadals Entranyables’ de la Generalitat, amb el que facilitar acompanyament a aquestes persones. La iniciativa pretén juntar a totes les persones en aquesta situació per a oferir-los la possibilitat de viatjar a un hotel de la costa alacantina, on compartir el Nadal amb altres persones que es troben en la seua mateixa situació.

El període d’inscripcions ja està obert a la localitat per a majors de 65 anys o de 60 anys si han perdut a la seua parella, a més de valdre’s per sí mateixos. Tota la informació està el seu abast al Centre Polivalent iberut, on està ubicada la Regidoria de Serveis Socials.