Home Cultura Negrita Music Festival estrena temporada de concerts al llarg de tot l’any...

Negrita Music Festival estrena temporada de concerts al llarg de tot l’any amb èxit de públic a Alacant

122
0
SHARE
Escenari principal del Negrita Music Festival a Alacant.

El primer festival de la temporada a Alacant va aterrar el cap de setmana passat, els dies 29 i 39 de març, per a celebrar dues jornades amb més de vint hores de concerts als dos escenaris habilitats. L’escenari principal Negrita Music Festival va oferir les actuacions de artistes de primer nivell de la música urbana, en els gèneres trap, rap, dembow i reggaeton.

El pas de Saiko va ser un dels moments àlgids del festival. El granadí va interpretar els seus grans èxits davant d’un públic entregat i que va interactuar en tot moment, sense dubtar a l’hora de posar el flaix a la cançó ‘Coses que no et vaig dir’, per acompanyar l’artista i fer una veritable galàxia dins de l’escenari. No hi van faltar hits com ‘Polaris’ o ‘Supernova’, una versió del mateix Melendi. Tot això amb una cuidada escenografia i posada en escena.

JC Reyes va suposar tota una revolució en el transcurs de Negrita Music Festival. El popular cantant urbà va delectar el públic amb destacats temes com ‘Fardos’, ’38’, ‘Piribiri’ o ‘A 300’, amb una acapella en què va baixar al costat d’un públic que va vibrar a cada segon.

Juan Magán, un dels artistes més universals i una autèntica icona intergeneracional, va ser un autèntic vendaval i el nexe per fer gaudir, a persones de totes les edats, del fenomen de la música electrollatina. Soge Culebra ha demostrat perquè és un dels noms emergents de l’escena urbana. Lia Kali va estar acompanyada de la seva banda per oferir un concert molt emotiu que va connectar al màxim amb el públic.

Finalment, Lucho RK i Julieta han estat dues de les sensacions del festival, aquesta darrera amb la seva particular barreja de música electrònica al voltant del reggaeton, hyperpop i música en català. Cruz Cafuné, Wade, Cano, Maikel Delacalle o Alvama Ice, van ser altres dels grans artistes triomfadors del festival, completant una edició de rècord.

Vanguardia electrònica

L’esdeveniment va saber satisfer les necessitats dels amants de la música electrònica, en un espai idoni per gaudir amb els temes de la més rigorosa actualitat al panorama del Tech House i del Hard Techno, dos dels estils electrònics més escoltats actualment al nostre país.

El DJ i productor català Amygdala, va oferir un set amb el hardtech i acid core més capdavanter. Dexphase i Skryption, responsables de Blackworks, un dels col·lectius nacionals que més han contribuït al fenomen Hard Techno, van fer vibrar sense parar els assistents.

Sense oblidar Luis Bonias, una de les figures claus en la història de la música electrònica al nostre país, el polsant Latin Tech d’Anthony Godfather, el Tech House de Miquel Bastida, Pive, Stella, Àlex O Clock, Anna Nova B2B Hector Legion, Sara Krin, que va posar el techno Schranz al capdamunt, o la valenciana Brenda Serna, un emblema del Hard Techno a Espanya.

Inici de la gira

Negrita Music Festival 2024 Alacant ha estat el primer gran esdeveniment de Negrita Music Festival. Les properes parades seran a Salamanca els dies 3 i 4 de maig, Barcelona els dies 7, 8 i 9 de juny, Simancas el 22 de juny, San Javier el 23 d’agost, Santander els dies 30 i 31 d’agost, Pamplona els dies 6 i 7 de setembre i finalitzarà a O Porriño els dies 13 i 14 de setembre.