Home Alcoi Més agents de Policia Local i coordinació a tres bandes per a...

Més agents de Policia Local i coordinació a tres bandes per a combatre els robatoris a la Zona Nord d’Alcoi

0
SHARE
Reunió a tres bandes per a prendre mesures contra els robartoris a la Zona Nord d'Alcoi.

El passat dijous 28 de març va tindre lloc una reunió entre representants de l’Associació de Comerç i Serveis de la Zona Nord, la Cambra de Comerç d’Alcoi i les regidories de Comerç i de Seguretat, així com la Policia Local. Aquesta és la segona reunió que organitzen després dels robatoris amb força que van tindre lloc recentment al barri.

En primer lloc, la Policia Local va explicar que ja havien incrementat la presència d’efectius amb la intenció de dissuadir, perseguir i combatre els possibles intents de robatoris. Així mateix, van acordar accions a treballar conjuntament amb les entitats comercials, que van sol·licitar la instal·lació de càmeres de seguretat que regulen el trànsit i que podrien també ser utilitzades per a la seguretat, especialment en els carrers més comercials, com el carrer Sabadell.

Grup de Coordinació

També van decidir, a més del increment de la presència policial, crear un grup de coordinació entre els comerços, Cambra i Policia, per poder traslladar tots els fets que s’estiguen observant i així poder actuar més ràpid. No obstant, és important assenyalar que les dades de robatoris són molt baixes i no s’ha de crear alarma, segons la Policia Local. Tot i això, es considera que només un robatori ja és motiu per prendre mesures.

El Vicealcalde i Regidor de Comerç, Àlex Cerradelo, ha destacat que “és essencial treballar de la mà dels comerciants, per atendre les seues preocupacions”. És per això que afegeix que “només conéixer els incidents ens vam posar en contacte amb les entitats comercials, per abordar conjuntament les solucions i garantir la seua feina amb seguretat”.

Igualment, el Regidor de Seguretat, Raül Llopis, ha destacat que “volem tractar d’evitar que tornen a ocórrer fets com els que s’han dut a terme, per això ja hem incrementat la presència policial i portarem a terme totes els accions necessàries acordant-les amb els comerciants”.