Home Alcoi Néstor Abad disputarà a partir de demà l’europeu de gimnàstica artística a...

Néstor Abad disputarà a partir de demà l’europeu de gimnàstica artística a Glasgow

0
SHARE

La selecció nacional de gimnàstica artística masculina ja és a Glasgow per disputar la XXXIII edició del Campionat d’Europa de Gimnàstica Artística Masculina, que se celebrarà del 9 al 12 d’agost en categoria sènior i júnior.

 Entre els gimnastes triats per Fernando Siscar, seleccionador nacional, es troba l’esportista alcoià Néstor Abad que, junt a la resta dels seus companys, buscarà classificar-se per la final i així poder lluitar pels metalls.

La selecció espanyola masculina està enquadrada dins de la tercera subdivisió en dues categories. La competició comença demà dia 9 d’agost per als sènior i els espanyols prendran part d’ella de 18:30 a 19:30 hora local i començaran a anelles.

En el cas dels júnior començaran un dia després i ho faran en barra. El dia 11 d’agost serà la jornada dedicada a les finals per equips i el dia 12 les finals per aparells de les dues categories.

En aquest Campionat d’Europa no hi haurà final All Around en cap de les dues categories, la classificació per equips júnior ixirà de les notes del primer dia de competició, notes que també serviran per proclamar el campió individual.

El sistema de competició en la categoria sènior serà de cinc gimnastes per equip, 3 gimnastes competiran per cada aparell i es sumaran les tres notes (5-3-3), mentre que en la competició júnior seran cinc gimnastes per equip dels quals quatre seran els que competeixin per cada aparell encara que només es sumin les tres millors d’aquestes notes (5-4-3).