Home Castalla Noelia Álvarez, Regidora de Festes, Promoció Econòmica i Tradicions de Castalla dimiteix...

Noelia Álvarez, Regidora de Festes, Promoció Econòmica i Tradicions de Castalla dimiteix de totes les seues delegacions

511
0
SHARE
Noelia Álvarez en la festivitat Sant Jaume Castalla (30 juliol 2022)

La renúncia a totes les seues competències en Festes, Promoció Econòmica i Tradicions suposa la pèrdua del sou i només cobrarà per assistir a plens i comissions.

Noelia Álvarez Leal ha presentat la seua dimissió com a edil delegada de Festes, Promoció Econòmica i Tradicions de l’Ajuntament de Castalla, encara que finalment ha decidit no renunciar a l’acta com a regidora d’aquest Consistori.

Una vegada oficialitzada la sortida de la regidora de l’equip de govern, la qual es va produir de manera oficial la nit del dimecres, a través del registre telemàtic de l’Ajuntament, l’edil passa directament a engrossir el grup municipal de No Adscrits, atés que ha manifestat que mantindrà l’acta de regidora que va obtenir a través de la llista electoral de Ciutadans.

L’alcalde de Castalla, Antonio Bernabeu, ha agraït a Álvarez “la seua dedicació i treball durant aquests tres anys de legislatura, que han estat molt difícils a causa de la pandèmia que ens ha impedit celebrar les nostres festes i tradicions amb normalitat”. El primer edil ha informat que està previst que el pròxim ple municipal de compte de la dimissió de Noelia Álvarez i dels canvis en les delegacions que això comporte.

D’altra banda, l’alcalde ha informat que ja estan tancats pràcticament la totalitat dels actes relacionats amb les Festes de la Vaca així com de les celebracions de Moros i Cristians en Honor a la Mare de Déu de la Soledat, “assumptes dels quals m’he ocupat personalment durant les últimes setmanes en els quals ja em faig càrrec de les delegacions que ostentava Noelia Álvarez, a l’espera que es registrés la seua sortida definitiva de manera oficial”.