Home Ibi Nou aspecte per a la Glorieta Fèlix Rodríguez de la Fuente a...

Nou aspecte per a la Glorieta Fèlix Rodríguez de la Fuente a Ibi amb 57.000 euros d’inversió

0
SHARE

La millora d’espais urbans segueix sent una de les línies d’actuació de l’Ajuntament d’Ibi durant la present legislatura. Als treballs duts a terme a diferents barris de la localitat s’afegeixen durant aquesta setmana altres més, que afecten concretament al barri de La Dulzura. La zona verda annexa a la Glorieta Fèlix Rodríguez de la Fuente ha sigut l’objecte dels treballs desenvolupats, que han comptat amb un pressupost superior als 57.000 euros.

En concret, el Consistori iberut ha creat una zona de berena, jocs infantils i un espai verd a una extensió que, fins ara, no comptava amb cap ús concret. La instal·lació de més mobiliari, taules, una font, jocs infantils -pintants per l’artista local Fefeto-, i el reforç de la seguretat amb tanques que impedeixen que els menuts puguen eixir directament al carrer ha centrat els treballs.

L’objectiu és crear una zona de passeig per als veïns de la població que reforce la de l’Avinguda Miguel Hernàndez. La decoració amb motius que reten homenatge al naturista espanyol Fèliz Rodríguez de la Fuente pretén comtribuïr a aconseguir-ho.