Home Destacats Carreteres talla l’entrada est a Muro des de l’Autovia Central per a...

Carreteres talla l’entrada est a Muro des de l’Autovia Central per a reparar els desperfectes de ‘Glòria’

0
SHARE

Els més de 300 l/m2 que la borrasca ‘Glòria’ va deixar durant vora 5 dies al Comtat van provocar seriosos desperfectes en diferents indrets de la comarca. Alguns d’ells han afectat a infraestructures, especialment a aquelles ubicades en l’entor de rius i barrancs, molts dels quals s’han vist desbordats davant tanta precipitació. Ara, les administracions competents en la matèria treballen per a reparar les destrosses.

En quant a les carreretes del Comtat, una de les vies perjudicades és l’accés a la zona est de Muro des de l’Autovia Central, travessant el pont sobre el riu Serpis. La intensa pluja va fer col·lapsar els desaigües de la infraestructura, provocant acumulacions d’aigua que poden lastrar la circulació. Per això, el Ministeri de Transport està executant treballs per valor de 50.000 euros a aquest pont, que es troba tallat al trànsit.

Els treballs inclouen el canvi en l’asfalt, perjudicat per les filtracions d’aigua degut a les quantioses pluges. En principi, les obres avarcaran tota la present setmana, tot i que des de l’Ajuntament de Muro no descarten que es puga reobrir la via al trànsit cara al cap de setmana. El tall del pont ha provocat que molts veïns hagen de desviar-se per altres eixides per a travessar o accedir a Muro. En els pitjors casos, els rodejos que han de donar els afectats s’apropen als 15 quilòmetres de més.