Home Economia Nou curs de Jovempa “Formant Emprenedors” a Ibi

Nou curs de Jovempa “Formant Emprenedors” a Ibi

0
SHARE

Després de la gran acollida dels passats cursos “Formant Emprenedors” que s’han realitzat a Ibi, des de la Federació de Joves Empresaris de la Província d’Alacant (JOVEMPA) s´ha programat una nova edició a la vila de joguines al mes d’octubre.

Es tracta d’un programa de formació gratuït organitzat des de l’entitat alacantina que compta amb la col·laboració de la Diputació d’Alacant i l’Ajuntament d’Ibi. El curs es celebra de l’1 al 4 d’octubre de 10: 00h a 14: 00h, al Centre Social Polivalent.

L’objectiu d’aquesta formació és apropar als futurs empresaris les regles bàsiques que tot emprenedor ha de conèixer, sumat a les experiències d’emprenedors d’èxit, per ajudar-los a arrencar la seva aventura amb garanties i ensenyant-los les regles bàsiques que tot emprenedor ha de conèixer de la mà de professionals i joves empresaris.

El programa del curs inclou la realització d’un Pla d’Empresa, fonamental per analitzar l’oportunitat del negoci i examinar la seva viabilitat tècnica, econòmica i financera, aspectes jurídic-fiscals i obligacions empresarials, subvencions i finançament als quals es poden acollir i noves tecnologies . Tot això complementat amb diferents experiències empresarials d’èxit.