Home Educació Nou exercici contra la violència a les aules iberudes amb el TEI...

Nou exercici contra la violència a les aules iberudes amb el TEI de Secundària

913
0
SHARE

Una setmana després de que els alumnes de Primària de tots els centres educatius de la vila d’Ibi dugueren a terme una jornada de convivència, aquest dijous 5 de desembre els ha arribat el torn als de Secudària. 500 d’ells, també provinents dels instituts de la població, s’han donat cita al Poliesportiu Municipal per a dur a terme una nova edició del guardona programa Tutoria Entre Iguals.

Aquesta jornada és una forma de manifestar el treball que des de fa 5 anys està desenvolupant-se a les aules de Primària i Secundària iberudes. Mitjançant la tutorització d’alumnes de cursos inferiors per altres més majors, es tracta de donar resposta a situacions relacionades amb la violència a les aules. Aquest factor es tracta d’eradicar a través del respecte i el trasllat de valors humans cap als alumnes.

La jornada de hui entrellaça a tutors i tutoritzats barrejant les classes dels diferents centres. Així es crea un clima que fomenta l’amistat entre alumnes que viuen a una mateixa localitat amb l’objectiu de crear millors ciutadans cara al futur.