Home Alcoi Nova activitat del Grup de Danses Sant Jordi d’Alcoi a la II...

Nova activitat del Grup de Danses Sant Jordi d’Alcoi a la II Fira Modernista

1544
0
SHARE

Passen les setmanes i ens trobem a poc més d’un mes de la II Fira Modernista d’Alcoi que tindrà lloc en aquest municipi del 17 al 23 de setembre. Ja són nombroses les activitats que s’han anat presentant per part de la regidoria de turisme alcoiana i de la mà d’associacions vinculades a la ciutat dels ponts.

Així, en aquesta ocasió s’ha presentat una nova activitat que ve organitzada pel Grup de Danses Sant Jordi, qui ja van participar el passat any amb un acte a la visita guiada pel  cementiri amb les seues danses de Velatori i que enguany també repetiran. A banda d’aquesta cita, han prepara’t una nova que tindrà lloc en dia 22 de setembre a les 20:30h al Teatre Principal on intentaran reflectir i mostrar al públic l’evolució des del segle XIX cap al modernisme amb diferents balls, música i vestimentes variades de l’època.

El Grup de Danses Sant Jordi d’Alcoi està preparant aquest espectacle amb moltíssima il·lusió i esperen que la gent s’anime a anar i vulguen aprendre els balls que s’hi representaran. Tots aquells que desitgen assistir, podran aconseguir les entrades de forma totalment gratuïta a la plataforma Ticket Alcoi.