Home Alcoi NOVA DERROTA EN TERRES CATALANES, LLEIDA 2 ALCOYANO 0.

NOVA DERROTA EN TERRES CATALANES, LLEIDA 2 ALCOYANO 0.

1285
0
SHARE

Crònica per Joseka Pla.

El de l’Alcoyano d’aquesta temporada amb els penals és per a escriure un llibre, li han assenyalat 3 penals importants de moment del partit i els ha fallat els 3. El de hui amb empat a 0 en el marcador, gens més començar el partit; 20 minuts després era el Lleida el que marcava de penal per a resoldre abans de la mitja hora amb el segon i definitiu gol, marcat també per Pedro Martín.

El colp de veure’s ja amb dos gols en contra seua davant un conjunt en posicions d’a dalt, ja va ser un escull que no va superar al Deportivo, ni tan sols movent la banqueta en la primera part.

Després de la represa el Lleida va aconseguir mantenir la seua porta a zero, i els de Mir ho van intentar però sense encert, per la qual cosa el marcador ja no es va moure, i els blanquiblaus van tornar de buit i es queden amb els mateixos punts que la promoció de descens, i a tan sols 1 punt del descens directe.

Per l’Alcoyano van jugar Bañuz, Barreda, Navarro (Rubio), Tomás Rus,o Primi, Obgba (Vicente),Hermosa, Alberto Rubio, Bryan Reyna, i Óscar Díaz (Nieto).

El pròxim rival que visitarà el Collao serà el lider Hèrcules a partir de les 17:00 hores