Home Ibi Les comparses d’Ibi reciclen més de 48.200 envasos de vidre durant les...

Les comparses d’Ibi reciclen més de 48.200 envasos de vidre durant les Festes de Moros i Cristians

1486
0
SHARE

La campanya “la Reconquesta del Vidre”, que es desenvolupa des de fa ja diversos anys durant les festes patronals d’Ibi, ha lliurat els seus premis a la comparsa que més vidre ha reciclat durant els dies que han durat les Festes celebrades el passat mes de setembre.

La iniciativa és de l’empresa Ecovidrio, entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge d’envasos de vidre a Espanya, que realitza aquesta campanya en col·laboració amb l’Ajuntament ibense i la Generalitat Valenciana, a través de la qual s’han recuperat 12.700 kg d’envasos de vidre, equivalent a més de 48.200 envasos, recollits en els contenidors de la campanya. Amb aquesta xifra, el municipi Ibi se situa en la tercera posició del rànquing provisional d’aquest any, a l’espera de conèixer els resultats de la resta de poblacions participants, al reciclar cada fester 4,9 kg d’envasos de vidre.

D’altra banda, la comparsa guanyadora del sorteig del miniglú i el lot de productes de la terra ha estat la comparsa Templaris. Al despatx de l’Alcaldia de l’Ajuntament ha tingut lloc l’acte de lliurament d’aquest premi als representants de la comparsa, que premia l’esforç realitzat per aconseguir unes festes més sostenibles i respectuoses amb el medi ambient. L’alcalde ibense, Rafael Serralta, i la regidora de Serveis Públics, Ana Tello, han estat presents a l’acte i han donat la més sincera enhorabona als premiats, ja que és molt important que tots prenguem consciència de la importància del reciclatge i més en els esdeveniments festius en què s’utilitza molt vidre i altres materials que es poden reciclar.

Després del lliurament d’aquest premi, cal conèixer la situació en què queda el municipi amb el tancament del concurs i la publicació del rànquing final. Tota la informació de la campanya en qüestió està al web www.lareconquistadelvidrio.es