Home Alcoi Noves millores en zones verdes i per a vianants al polígon Santiago...

Noves millores en zones verdes i per a vianants al polígon Santiago Payà d’Alcoi

0
SHARE

Al llarg del 2019, els 5 polígons industrials de la ciutat d’Alcoi han rebut inversions en millores. Els treballs entren dins de la línia d’actuació encetada per govern del Botànic en l’anterior legislatura, i que preveia la millora de les àrees industrials valencianes. L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) subvenciona les millores amb 560.000 de 1.400.000 euros que s’han invertit en 2019.

Amb aquesta inversió s’espera complementar les millores aconseguides als polígons gràcies a les inversions del Consell en 2017. Una de les zones que està rebent treballs a dia de hui és la de Santiago Payà. En ella estan duent-se a terme obres per a millorar les zones verdes del polígons i els vials i accessos peatonals al mateix. En total, les inversions a aquest polígon alcoià ascendeixen a 200.000 euros.

L’objectiu d’aquests treballs -el cost dels quals sufraga també parcialment l’Ajuntament- és oferir a les empreses que operen a la ciutat les millors condicions per a que puguen dur a terme la seua tasca productiva en les millors condicions possibles. Els treballs es troben prop de finalitzar, al igual que ocorre amb altres àrees industrials de la capital de l’Alcoià on també estan duent-se a terme obres de millora.