Home El Comtat Núria Esport guanya el XXVI Concurs d’Aparadorisme ‘Fira de Tots Sants’

Núria Esport guanya el XXVI Concurs d’Aparadorisme ‘Fira de Tots Sants’

632
0
SHARE

El segon i tercer premi han anat a parar a “Ferreteria Alacantina” i “De Nens” que igual que el guanyador van inundar de creativitat els seus establiments amb motius molt representatius de la Fira

El XXVI Concurs d’Aparadorisme ‘Fira de Tots Sants’ ja té guanyadors. En la vesprada d’ahir divendres un jurat format per cinc membres entre els quals es trobaven l’edil de Fira, Eugenia Miguel i l’edil de Comerç, Paqui Ruiz, van realitzar un recorregut pels comerços participants per a valorar els elements creatius que adornaven els seus aparadors. Unes cridaneres decoracions en les quals es va poder veure com a element comú el símbol de la Fira col·locat de diferents formes i realitzat amb diferents materials. En finalitzar la valoració dels deu establiments participants, el jurat va emetre el veredicte.

El primer premi va ser atorgat al comerç “Nuria Esport”, el segon va recaure en “Ferreteria Alacantina” i en tercer en “De Nens” que també va obtindre el premi del públic. Cal destacar que aquesta categoria s’ha inclòs per primera vegada en aquesta edició perquè els veïns a través de les seues xarxes socials pogueren compartir i esmentar l’aparador que més els agradava d’entre tots els participants. L’esment d’honor va ser a per a a l’establiment “Borràs”.

Una activitat més que es tanca dins d’aquesta 674 edició especial de la ‘Fira de Tots Sants’ i que reforça la seua essència, en aquesta ocasió en el comerç local que és sens dubte l’embrió de la xarxa comercial que conforma enguany el certamen.

Ací la entrevista a Nuria Esport de fa unes setmanes al Mosaic de les Comarques.