Home Alcoi Treballada victòria al Collao: C.D. Alcoyano 1-0 Atlètic Llevant

Treballada victòria al Collao: C.D. Alcoyano 1-0 Atlètic Llevant

398
0
SHARE

Ho manifestava a la fi del partit el Gerent de l’Alcoyano, pletòric de satisfacció: “Joseca, aquesta victòria val gairebé per 4 punts”; i no li falta raó perquè després de l’empat contra l’Hèrcules i la derrota davant l’Eivissa, el Deportivo estava obligat a sumar de 3 en 3 si no volia veure amb certs problemes fins i tot de confiança. No obstant això, el seu triomf d’avui dona moral per a afrontar la nova dupla de partits que tindrà lluny d’Alcoi, de dimecres a Vila-real i el diumenge a la Nucia.

Pel que fa a l’assistència de públic al Collao, com l’Alcoyano no tornarà el seu feu fins al 13 de desembre, primer s’analitzarà el que Conselleria puga dictaminar el 9 de desembre, i en cas que es mantingués la no assistència al Municipal del Collao, el Consell d’administració tractarà de solucionar aquest hàndicap que tenen els abonats de l’Alcoyano, que al marge de traure el seu carnet, per veure el seu equip han de pagar per aquestes retransmissions. Però tornant al partit, insistir en la importància dels 3 punts d’or i molt treballats que ha obtingut hi ha el Deportivo.

La primera meitat va començar amb domini blanc i blau, que de seguida va contrarestar l’Atlètic Llevant de Tevenet, qui amb molta joventut a les seues files, complicaven i molt la tasca de l’Alcoyano. Arribats al minut 33 va haver-hi una assistència a l’interior de l’àrea llevantinista, que va ser interceptada de manera involuntària però clara per un defensor i el col·legiat no va dubtar a decretar el punt fatídic. L’encarregat de l’execució va ser Jony Ñíguez, qui amb suspens inclòs, ja que el seu llançament a la dreta el porter rival, Cárdenas, que va endevinar la intenció de l’il·licità, i l’esfèric després enganxar a la soca del pal dret del porter visitant va entrar finalment al fons de la xarxa. D’aquí a la fi del primer període només hi va haver un equip al camp, que va ser el conjunt de Parras, però el marcador ja no es mouria.

Després de la represa, sortida fulgurant de l’Alcoià a buscar el segon, però aquest no arribava, i després d’un carrusel de canvis 5 per part del Llevant i 4 per part de l’Alcoyano, les presses arribaven a l’equip de Tevenet, i voler refredar el partit, anava a càrrec dels de Parras. Per cert que l’hipotètic 5é canvi de l’Alcoyano, no es va fer, perquè els canvis es poden fer en un màxim de 3 torns, i el Deportivo havia consumit 4 canvis ja en 3 torns, de manera que no va poder fer el 5é.

Cal destacar el xut que va estavellar el Llevant B al travesser de José Juan, així com el gran treball dels 15 jugadors blanc i blaus, ressaltant tots perquè és desfondaren, però de forma especial Raillo, també destacar en la seguda meitat el retorn de Mourad, que va contribuir amb el seu treball a mantenir el control de la pilota i treballar per a l’equip. A la fi victòria mínima, però important per a un Deportivo que té 5 punts, amb 4 partits disputats, gràcies al gol de Jony Ñíguez.

Per l’Alcoyano van jugar: José Juan, Jordan, Rubén Garcés (Ramón), Raúl González, Pablo Carbonell, Jony Ñíguez (Diakité), Juli (Camacho), Juanan, Àngel, Jona (Mourad) i Raillo.

El Deportivo jugarà el dimecres vinent a la Ciutat Esportiva de Vila-real, a partir de les 17:00 hores davant un equip que està empatat en tot amb el Deportivo, ja que té 5 punts i 4 partits disputats. Després d’aquesta trobada l’Alcoyano tornarà a jugar fora el Diumenge 29 a les 12:00 a La Nucia, que en aquest cas té els mateixos punts que els blancs i blaus, però amb un partit més disputat que els de Parras.