Home Cocentaina Obert el termini de presentació de projectes de creixement personal per a...

Obert el termini de presentació de projectes de creixement personal per a executar des de Serveis Socials de Cocentaina

0
SHARE
El Centre Social Real Blanc de Cocentaina, que alberga el departament municipal de Serveis Socials.

La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Cocentaina ha obert el termini per presentar propostes d’activitats amb l’objectiu d’incidir en el creixement personal o el desenvolupament integral de les persones.

Busquen projectes relacionats amb l’atenció a persones en situació de dependència, el desenvolupament i creixement personal, autoestima i mindfulness; estimulació cognitiva i memòria activa, creació de vincle filioparental i criança, prevenció de violència de gènere, prevenció de conductes de risc en adolescents, alimentació saludable, activitats assistides amb animals per a joves, suport educatiu i temps lliure, bullying i ciberbullying, interculturalitat i integració de ciutadans estrangers i orientació laboral.

Requisits

El document del projecte haurà d’incloure títol, fonamentació, naturalesa, metodologies, objectius, activitats, nombre de sessions, disponibilitat professional, procediment d’avaluació, destinataris, recursos humans i material i pressupost. Així mateix, haurà d’adjuntar-se el currículum del professional que durà a terme l’activitat.

Es podrà presentar fins al 31 de gener del 2024 a l’espai de Servei i Informació a la Ciutadania (SIC) situat a l’edifici principal de l’Ajuntament de Cocentaina o mitjançant la Seu Electrònica. Tot seguit, el Departament de Serveis Social valorarà totes les propostes i seleccionara aquells que més s’acosten a les necessitats de la població.

Javi Sansalvador, Regidor de Serveis Socials contestà, ha assegurat que “aquesta iniciativa busca millorar el benestar de tots els contestans i contestanes en matèria de serveis socials, així com apropar l’activitat del comerç local i les empreses amb motivacions socials a la ciutadania”.