Home Alcoi El president Mazón visita el Campament Reial d’Alcoi

El president Mazón visita el Campament Reial d’Alcoi

373
0
SHARE

El president de la Generalitat ha visitat el campament dels Reis Mags d’Orient Alcoià

Destaca la important promoció dels productes de la Comunitat Valenciana que s’ha dut a terme durant aquest nadal

El president de la Diputació, Toni Pérez ha estat també junt a les autoritats lo als

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha destacat que “Alcoi es torna a obrir al món” amb la seua Cavalcada dels Reis Mags d’Orient, que constitueix “un referent” d’àmbit internacional.

El president ha realitzat aquestes declaracions durant la visita al campament dels Reis Mags d’Orient d’Alcoi, a la qual també ha assistit el president de la Diputació d’Alacant, Toni Pérez, l’alcalde d’Alcoi, Antonio Francés i el vicealcalde Àlex Cerradelo. Aquest entranyable esdeveniment, s’ha realitzat com es de costum, al paratge del Preventori.

Durant la seua visita, el president de la Comunitat ha subratllat que la cavalcada d’Alcoi és la més antiga del món i “l’epicentre” del Nadal Valencià, a més de transmetre il·lusió als xiquets i xiquetes, i ser part de “la nostra imatge i les nostres tradicions”.

Així mateix, Mazón ha assenyalat la important promoció dels productes de la Comunitat Valenciana que s’ha dut a terme durant aquest nadal a través de la campanya ‘El Nadal més valencià’, i ha agraït el “esforç col·lectiu” per a impulsar aquests “magnífics productes”.