Home Destacats Obert el termini de votacions per a decidir projectes als Pressupostos Participatius...

Obert el termini de votacions per a decidir projectes als Pressupostos Participatius de Muro

676
0
SHARE

Durant les darreres setmanes, la vila de Muro ha encetat el procés per a que la ciutadania elegisca aquells projectes que consideren més necessaris per a la població. Projectes proposats pels propis veïns en funció a les manques que detecten a la localitat. A finals de la passada setmana es va celebrar l’assemblea en la que s’han seleccionat aquelles propostes que són executables dins una nova edició dels Pressupostos Participatius Murers.

Ara s’obri el termini de votacions, on cada ciutadà pot elegir -bé de forma telemàtica o bé de forma presencial- entre les diferents propostes que han superat els criteris d’aplicabilitat. Ho poden fer bé a la pàgina web muroparticipa.com o bé a les oficines de l’Ajuntament murer en horari de matí. El termini de votacions ja està obert fins el proper 5 de desembre.

En total, els veïns de Muro poden triar entre 25 propostes diferents, que avarquen diferents vessants com via pública, zones verdes, cultura, esport o noves tecnologies. Millores en l’accessibilitat o l’enlluernat, decoració de rotondes, accions a les zones verdes mureres, creació i millora de pistes esportives o l’adquisició de materials per a documentar la memòria històrica a la localitat.