Home Alcoi Obert el termini per a que els equips alcoians demanen instal·lacions municipals...

Obert el termini per a que els equips alcoians demanen instal·lacions municipals per a entrenar la propera temporada

762
0
SHARE

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alcoi posa a la disposició dels clubs, entitats o centres escolars les instal·lacions esportives municipals perquè realitzen els seus entrenaments al llarg de la propera temporada. El termini per a sol·licitar aquestes pistes ja està obert i finalitza el 19 de d’agost. Els horaris que queden lliures seran coberts amb les peticions rebudes fora de termini.

Per a la utilització d’aquestes instal·lacions esportives, serà també imprescindible estar en possessió del carnet d’abonat corresponent a la temporada esportiva en curs, o si fóra el cas abonar els preus públics estipulats en l’Ordenança General Reguladora en vigor. Recordem que les persones que van estar abonades la passada temporada tindran enguany un 50% de descompte com a compensació pel temps que no van poder usar les instal·lacions a causa de la pandèmia de la Covid19.

Una de les novetats per a la present temporada és que els vestuaris de les instal·lacions esportives estaran tancats al públic en general, havent de sol·licitar la clau a la consergeria, excepte en algunes instal·lacions, deixant a canvi un document oficial de la persona sol·licitant, i fent-se responsable l’equip dels danys que pogueren derivar-se de l’ús indegut d’aquests.

Les instal·lacions esportives per a entrenaments durant la temporada esportiva es concediran per al període comprés entre l’1 de setembre de 2020 i el 18 de juny de 2021, a excepció de les instal·lacions de Caramanxel i les de la piscina municipal José Trenzano que acabaran amb l’obertura de la temporada de piscines. Del 21 de juny al 31 de juliol s’haurà de sol·licitar entrenament específic, i agost serà considerat pretemporada.

Cal ressaltar que aquelles entitats que tinguen concedit un horari d’entrenament per a la temporada esportiva i durant tres entrenaments no feren ús d’aquesta, sense justificació o comunicació expressa a la Direcció d’Instal·lacions Esportives, perdran automàticament els drets d’ús d’aquesta instal·lació, passant així a la disposició de la Regidoria d’Esports. També cal assenyalar que les entitats esportives que en el seu horari d’utilització permeten que esportistes que no tinguen el carnet d’abonat de les instal·lacions esportives en vigor, utilitzen aquestes instal·lacions, perdran els drets d’utilització d’aquesta.

El regidor d’Esports, Miguel Juan Reig, ha destacat que “treballem per a tindre les instal·lacions en les millors condicions, ens hem hagut d’adaptar per la pandèmia de la Covid19. Esperem que les competicions es puguen disputar amb la major normalitat possible, sempre complint amb tota la normativa vigent”.