Home Agres Oberta la convocatòria del Projecte DAR (Dones Artistes Rurals) de la Mancomunitat...

Oberta la convocatòria del Projecte DAR (Dones Artistes Rurals) de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat

0
SHARE

Hui ha obert la convocatòria del Projecte DAR (Dones Artistes Rurals) de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat. Les dones artistes residents als municipis que integren l’entitat –Agres, Alcoi, Alcoleja, Alfafara, l’Alqueria d’Asnar, Banyeres de Mariola, Benasau, Beniarrés, Benimarfull, Cocentaina, Gorga, Millena, Muro i Penàguila– poden participar a la convocatòria.

La iniciativa està dirigida a dones que desenvolupen la seua activitat en el món artístic o vullguen començar una trajectòria professional al sector. Amb les dones participants es crearà una plataforma de Dones Artistes residents a la zona. A més, es realitzaran trobades entre artistes i formacions, amb l’objectiu d’impulsar la creació artística i la col·laboració entre artistes. El Porjecte DAR culminarà amb una trobada en el Centre del Carme de Cultura Contemporània de València en juny.

El Projecte DAR forma part de la programació de Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana en col·laboració amb el Centre del Carme Cultura Contemporània. Les sol·licituds per a participar es poden presentar des de hui i fins al 27 de març. Les participants hauran d’acomplir els requisits de residir en algun dels municipis de la Mancomunitat i dedicar-se professionalment, o voler fer-ho, al camp de les arts visuals (dibuix, pintura, gravat, serigrafia, escultura, fotografia, vídeo-art, art urbà, graffiti, performance…).  Pel que fa a la valoració de les candidatures, es tindrà en compte la qualitat, la innovació i la diversitat de l’obra.

Tota la informació es pot trobar a la web del Projecte DAR.