Home Destacats Oberta la preinscripció per al Cicle FP de Polímers, amb 100% de...

Oberta la preinscripció per al Cicle FP de Polímers, amb 100% de garantia de contractació a les empreses de la Foia de Castalla

263
0
SHARE

Al setembre de 2021 arrancarà la segona promoció del Cicle Superior de FP Dual de Transformació de Polímers a l’IES La Foia d’Ibi i ara s’obri el termini de preinscripció, que gestiona la patronal de la Foia de Castalla, IBIAE. Aquesta carrera tècnica té molt recorregut a la sub comarca de l’Alcoià per la seva alta ocupabilitat. “Pràcticament el 100% dels alumnes tenen feina quan conclou el període de formació”, indica el director d’IBIAE, Héctor Torrente.

De fet, la demanda d’aquest perfil a les empreses de el sector és molt alta davant l’escassetat de personal qualificat. IBIAE lidera aquest projecte amb les empreses per donar resposta a les necessitats d’aquestes. Els interessats a estudiar aquesta carrera tècnica poden fer la preinscripció a través del correu electrònic comunicacion@ibiae.com i un tècnic de IBIAE els ajudarà i guiarà amb tot el procés de matriculació, així com a resoldre els dubtes o inquietuds sobre la titulació.

El Cicle Superior de FP Dual de Transformació de Polímers -que va començar fa poc més de mig any- és nou per la concepció de el format: les empreses estan implicades en l’elaboració del contingut del temari, l’increment d’hores de formació de l’alumne en les fàbriques -prop de el 50 per cent de les hores de formació és en la pròpia empresa- i la figura de l’expert en actiu que mostra el seu coneixement a l’aula. Tot això redunda en una formació de l’alumne adaptada a la realitat del sector al segle XXI, treballant amb tecnologia puntera des del primer dia que accedeix a una planta amb processos de producció de polímers.

A més, les firmes empresarials bequen als estudiants durant el pas per les seves instal·lacions durant el període d’aprenentatge i altres de les seves aportacions econòmiques seran destinades a la compra de maquinària actualitzada per l’IES La Foia. Fins a la data, tant alumnes de la primera promoció com a empresaris estan contents amb el desenvolupament d’aquesta cursa tècnica de recent implantació.