Home Alcoi Obertes les inscripcions per a cobrir les places vacants en les Aules...

Obertes les inscripcions per a cobrir les places vacants en les Aules de Gent Gran a Alcoi

0
SHARE
Una de les activitats desenvolupades pels majors alcoians gràcies a les Aules de Gent Gran.

Des d’ahir i fins al 23 de juny està obert el període per fer la preinscripció per cobrir les places vacants a les Aules de Gent Gran per al curs 2023/2024 a la ciutat d’Alcoi. Els requisits per a participar en aquestes aules són tenir més de 60 anys, estar empadronat a Alcoi i comptar amb el carnet municipal de pensionista.

Les preinscripcions per a aquestes aules que organitza la Regidoria de Gent Gran es poden formalitzar tant de manera presencial com telefònicament. Per telèfon poden cridar de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30h, als telèfons 608292039 i 679883100, mentre que presencialment poden acudir, de dilluns a divendres de 9 a 13 hores, a les dependències de la regidoria de Gent Gran, al carrer El Camí, 40, i al centre de gent gran de la Zona Alta.

A més, presencialment també es poden formalitzar preinscripcions als centres de gent gran, en diferents horaris. De 10 a 13 hores es poden fer a: Dimarts 13, al de Zona Nord; dimecres 14 a Oliver; dilluns 19 a la Plaça; dimarts 20 a Zona Nord; i dimecres 21 a Oliver. A les vesprades, de 17 a 19 hores es poden fer preinscripcions a: dimecres 14 a Oliver; dilluns 19 a Zona Nord; i dimecres 21 al centre de gent gran de Zona Alta.

Envelliment actiu i saludable

Els cursos que s’imparteixen són els de gimnàstica, ioga, balls de saló, noves tecnologies, informàtica, pintura, manualitats i història. Cada alumne pot estar apuntat a un màxim de dos assignatures. Aquestes activitats van encaminades a la promoció de la cultura, els hàbits saludables, la convivència, l’aprenentatge permanent i l’oci, se sumen a les que du a terme per a la prevenció de la soledat no desitjada, així com a les activitats que es realitzen als diferents centres de gent gran.

La Regidora de Gent Gran alcoiana, Carolina Ortiz, ha assenyalat que “el nostre objectiu és facilitar un oci saludable i de qualitat a la gent gran. Es tracta de persones que han treballat molt i que ara poden gaudir del seu temps lliure i busquem que ho facen amb activitats de qualitat, que els ajuden a relacionar-se, compartir i gaudir de les seves aficions”.