Home Destacats Onil activarà un ‘escape room’ com a nou recurs turístic gràcies a...

Onil activarà un ‘escape room’ com a nou recurs turístic gràcies a una subvenció de Diputació

326
0
SHARE
Cartell de la Tourist Info d'Onil, que articularà un 'escape room' com a nou atractiu de la localitat.

La creixent dinamització dels recursos turístics que estan fent des de fa uns anys els ajuntaments de les localitats de l’interior alacantí ha provocat que haja sorgit en cadascuna d’elles un sector econòmic lligat a aquest sector. De fet, a bona part d’aquestes poblacions han nascut empreses turístiques que fan de la cultura, el patrimoni i la gastronomia de cadascuna un potent atractiu per als visitants.

Un dels municipis de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla que ha experimentat aquesta realitat és Onil. La població ha presentat una iniciativa a les subvencions que el Patronat de Turisme Costa Blanca de la Diputació llança per a ajudar al turisme provincial. En concret, la vila de les nines rebrà més de 8.600€, el 90% dels quasi 9.600 que va demanar l’Ajuntament colivenc.

Amb aquests fons, l’àrea de Turisme podrà posar en marxa una iniciativa innovadora a la localitat, com és un ‘escape room’ amb el que atraure més visitants. Es tracta d’un recurs que pot atraure inclús a un públic más jove i familiar, encara que pel moment es desconeix quina serà la temàtica concreta.