Home Destacats Onil aposta per la creació d’una àrea per a autocaravanes per a...

Onil aposta per la creació d’una àrea per a autocaravanes per a atraure visitants a la localitat

549
0
SHARE

El turisme en autocaravana és un dels que més està creixent dins d’un sector que travessa per hores baixes degut a les restriccions a la mobilitat forçades per la pandàmia de la Covid19. No obstant, a l’interior de la província d’Alacant únicament Castalla compta amb una zona en la que aquests vehicles poden estacionar i avituallar-se. Davant el creixement d’aquest tipus de turisme, altres poblacions de la zona barallen la possibilitat de crear més zones destinades a aquests vehicles.

Entre eixes poblacions es troba Onil, que ha detectat la presència de turistes que acudeixen a la vila amb aquest vehicle, però no poden pernoctar en ella degut a l’absència d’una zona apta per a fer-ho. La proposta municipal passa per adaptar la zona coneguda com el ‘Coto Escolar’ -ubicada al final del carrer Jaume I, dalt del camp de futbol- per a que les autocaravanes puguen buidar les seues aigües grises i negres, així com recarregar el dipòsit d’aigua i les bateries.

El projecte ha sigut elaborat per tècnics municipals i suposa una despesa superior als 18.000 euros, amb els que adaptar la zona amb pintura vial i una zona verda incloses. L’Ajuntament busca ara subvencions amb les que executar els treballs per a aconseguir un nou atractiu turístic per a la vila de les nines.