Home Cocentaina Un sender ecològic al Serpis i un momument a les víctimes del...

Un sender ecològic al Serpis i un momument a les víctimes del franquisme, propostes més votades al Pressupost Participatiu de Cocentaina

370
0
SHARE

La votació es va tancar el passat 18 d’abril i ha marcat un resultat històric quant a participació, ja que han votat un total de 556 persones. El projecte d’execució de la senda ecològica ‘Joan Pellicer’ pel riu Serpis ha sigut el més votat amb un total de 438 vots.

El passat mes de gener de 2021 es va posar en marxa el procés del Pressupost Participatiu d’aquest any i, com ve sent habitual en cada anualitat, va començar amb una campanya publicitària per a donar a conèixer el termini per a presentar propostes que ha continuat en les darreres setmanes amb l’anunci per a començar les votacions.

La Regidora de Participació Ciutadana, Maite Valls, ha valorat molt positivament la participació de totes i cadascuna de les persones que, de manera transparent i democràtica, han emès el seu vot. Així mateix, ha destacat la gran competitivitat que s’ha produït enguany i, finalment, ha felicitat les persones que han impulsat els projectes que han obtingut més vots.

No obstant això, ha manifestat també que, atés que la primera de les propostes té un cost elevat, no se sap encara si es podran realitzar les altres, encara que la voluntat de l’equip és executar el màxim de propostes possibles en aquest Pressupost Participatiu 2021.