Home Destacats Onil es suma a la campanya d’abonaments per al comerç local amb...

Onil es suma a la campanya d’abonaments per al comerç local amb els que fomentar les compres

0
SHARE
Un comerç d'Onil durant l'època de reobertura en pandèmia.

Durant els primers mesos de la pandèmia de la Covid19, el sector comercial s’ha vist perjudicat degut a l’obligació de tancar portes i restringir aforaments. Cosa que ha provocat una davallada en el seu volum de negoci i que ha posat en risc la supervivència de molts comerços a cada població de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Tant que moltes poblacions estan prenent des de llavors mesures de suport al sector comercial.

Una de les iniciatives estrela per a dinamitzar el consum en el comerç local és la creació de bons comercials. Es tracta de descomptes que bonifiquen fins al 50% de qualsevol compra en els comerços que s’adhereixen a aquest tipus d’iniciatives. A l’interior alacantí aquesta mesura ha sigut implantada en poblacions com Alcoi, Ibi, Castalla o l’Alqueria d’Asnar, i ara també ho serà a la vila d’Onil.

Ajuda de Diputació

Serà gràcies a una subvenció de la Diputació d’Alacant, que permetrà sufragar fins a la meitat de cada abonament que demanen els veïns de la població. Els comerços colivencs es troben a hores d’ara en fase d’adhesió a una iniciativa que aspira a atraure més clients a ells i, per tant, incrementar els seus guanys. Posteriorment seran els propis veïns els que puguen adquirir eixos abonaments per a consumir en el comerç de la seua localitat.