Home Alcoi Alcoi presenta la 12a edició del Trofeu Ciutat d’Alcoi d’hoquei patins

Alcoi presenta la 12a edició del Trofeu Ciutat d’Alcoi d’hoquei patins

0
SHARE
Cartell promocional de la competició.
Cartell promocional de la competició.

El dissabte vinent, 3 de juny a les 20:00 tindrà lloc la 12a edició del Trofeu Ciutat d’Alcoi al Pavelló Sarasa del Poliesportiu Francisco Laporta. Un trofeu que aquesta vegada comptarà amb l’equip de Lleida com a rival, un equip de la part alta de la taula, que a pesar d’haver-hi canviat de plantilla aquest any, està entre els primers de la lliga.

Aquest torneig és una presentació de l’equip d’Alcoi davant de tota l’afició, enfront d’una temporada il·lusionant. “L’any passat va ser molt bo, vam fer un esforç molt gran, tant la plantilla com l’equip directiu, i vam jugar la prèvia de la Champions, un començament fort per a les lligues i per portar el nom d’Alcoi per Europa” assegura Lorenzo Pastor, Entrenador de l’Equip.

Aquesta edició serà la primera amb entrada gratuïta amb l’intenció d’acollir el màxim de públic possible. “Volem el pavelló ple i necessitem el suport de tota la ciutat i els socis perquè som un esport minoritari i volem donar-lo a coneixer a més d’impregnar el nom d’Alcoi per tota Europa” assegura Ferran Formatjé, Jugador del PAS Alcoi.