Home Destacats Onil perfila la reforma del mur entre els carrers Sant Jaume i...

Onil perfila la reforma del mur entre els carrers Sant Jaume i València amb un punt de vista estètic

0
SHARE

El pas del temps i l’ús continu acabem per fer malbé bona part de les infraestructures, especialment d’aquelles més antigues i que han tingut un ús intens. A poblacions que s’ubiquen en localitzacions orogràficament complicades -com bona part de les localitat de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla-, vigilar el seu estat és primordial per a evitar esglais. Valls, desnivells, escorrenties o el pas de vehicles són alguns dels problemes als que han d’enfrotar-se aquestes localitzacions.

A Onil, l’Ajuntament ha encetat el procés per a consolidar estructuralment -d’una banda- i millorar estèticament un dels murs que suporta dos dels carrers del seu Casc Antic. És el cas del que separ els carrers Sant Jaume i València, ubicats en una zona amb importants desnivells. El mur que suporta el segon sobre el primer porta anys requerint d’actuacions que milloren el seu estat, cosa que va a executar-se properament.

La idea municipal és que els treballs de reforç de l’estabilitat del mur vagen acompanyats s’una millora plàstica de la infraestructura. Per això, els tècnics municipals treballen en avaluar les millors formes de consolidar-lo per a un dels carrers considerats pel Consistori colivenc com a “històrics” a la població.