Home Destacats Onil ultima la construcció del seu ‘skate park’ després de 6 anys...

Onil ultima la construcció del seu ‘skate park’ després de 6 anys de reivindicacions per part dels joves

1181
0
SHARE

Una de les disciplines esportives més seguides pels joves és el patinatge. Aquest esport compta amb diverses variants que es poden practicar amb monopatins, patins, freeboards i els generalitzats patinets. Un fet que ha multiplicat en els darrers anys la xifra d’usuaris d’aquests esports. Tot i això, no existeixen massa superfícies idònies per a la seua pràctica, que a la muntanya alacantina únicament estan presents a Alcoi i Ibi.

Altra de les localitats que està avançant per a construir una infraestructura apta per a la pràctica del patinatge és Onil. Des de 2020, l’Ajuntament colivenc treballa per a enllestir un projecte que permeta la creació d’un ‘skate park’ on els amants d’aquest esport puguen gaudir-lo sense riscos, per exemple, per al trànsit o els vianants. Una reivindicació que la joventut d’Onil va llançant a l’administració local des de fa 6 anys.

El projecte inclou tot un seguit d’àrees per a la pràctica dels diferents trucs que fan brillar aquest esport urbà. En principi, les seus instal·lacions anirien ubicades dins de la nova zona esportiva que el Consistori planeja ubicar en l’entorn de les pistes d’atletisme i tenis. Un projecte que encara no està del tot perfilat, però que podria tindre una de les primeres execucions amb aquest ‘skate park’.